Ostukorv

Ostukorvis tooteid ei ole

Lemmikud0 Ostukorv0
Tootefiltrid

Filtreeri hinna alusel

Tootekategooriad

Kaubamärk

Kohv

Filter

Näitan 1–16 tulemust 41-st

 

Andke oma täisautomaatsele kohvimasinale ainult parimat: toitlustuskvaliteediga kohvi

Peened oad, ainulaadsed segud, õrn intensiivne röstimine, täis maitset. Need kohvitüübid on loodud spetsiaalselt professionaalsetele masinatele ja neid iseloomustab eelkõige nende kõrge saagis, mis tagab eksimatu iseloomu. 

Kui kohvi röstitakse, sõltub suuresti selle kvaliteet. Kiirröstimise käigus, kus kohvikirsse röstitakse kõrgel kuumusel vaid lühikest aega, juhtub sageli, et üksikud kohvioad ei röstita täielikult. Kohvi kvaliteet on vastavalt madal.

Õrn röstimine kasutab vähem kõrgeid temperatuure, nii et kohvikirsid puutuvad kuumusega kauem kokku ja on põhjalikult rullitud. Selle tulemuseks on hästi röstitud kvaliteetsed kohvioad, mille tulemuseks on täielikult aromaatne ja täidlane kohv.

KOHVIOAD , ESPRESSOOAD TÄISAUTOMAATSETELE KOHVIMASINATELE

Suur valik kohvi, kohviube ja espressoube täisautomaatsetele kohvimasinatele ja espressomasinatele. Soodne gastrokohv, 100% Arabica, orgaaniline kohv, kofeiinivaba, õiglase kaubanduse kohv ja muud kvaliteetsed segud tuntud röstijatelt nagu Lavazza, Lucaffe, Dallmayr jne

 

Parimad kohvioad

Kaks peamist kaubanduslikult kasvatatavat kohviuba on Arabica ja Robusta kohviliigid. Arabica kohviube peetakse Robusta kohviubadest palju paremaks, kuna need annavad mahedama ja magusama maitsega kohvi. Robusta kohvioad, mis moodustavad kuni 41% kogu maailma kohvitoodangust, sisaldavad tavaliselt araabikast topelt kofeiini ja annavad tavaliselt karmima ja raskema maitsega kohvi. Neid kahte tüüpi kohviubade erinevust on lihtne märgata, kui neid vaadata, Arabica kohvioad on tavaliselt ovaalsed ja Robusta kohvioad on tavaliselt ümara kujuga.

Arvatakse, et kohvioad pärinevad Etioopiast, legendiga Kaldi kitsekarjus avastas, et kohv on kuulus kogu maailmas. Arvatakse, et Lõuna-Ameerika riigid, sealhulgas Colombia, Mehhiko, Guatemala ja Brasiilia, toodavad maailma parimaid araabika kohviube.

Kus kohviube kasvatatakse?

Arabica kohviube, Coffea Arabicat, kasvatatakse paljudes riikides, mis jäävad Kaljukitse troopika ja Vähi troopika vahele. Robusta kohviube Coffea Canephora kasvatatakse tavaliselt idapoolkeral sellistel mandritel nagu Aafrika ja Aasia. Kohvipuul kulub tavaliselt vähemalt kolm aastat, enne kui see korralikult saaki annab. Sügavroheliste vahajaste lehtedega kohvitaimel kulub aastas ühe saagi saamiseks ligi üheksa kuud. Pole ebatavaline näha küpsete punaste kirssidega kohvipuid, mis on valmis korjama roheliste kirsside ja isegi valgete õitega korraga.

Kohvipuu vili on punane kirss, mis sisaldab kahte seemet, mida me kutsume kohviubadeks. Kohvipuu annab aastas 2–4 kilo kohvikirsse. Robusta kohviube kasvatatakse merepinna ja ligikaudu 800 meetri kõrgusel ning araabika kohviube palju kõrgemal mägedes ja mägedes. Kohvioad koristatakse kas hoolikalt ja valikuliselt käsitsi korjates või ribakorjamise teel, mis toimub käsitsi või masinaga, kus kõik on sõna otseses mõttes kohvipuu oksast eemaldatud.

Kui kohvioad on korjatud, on need loomulikul ja traditsioonilisel viisil päikese käes laiali laotatud, mis kuivatab need ja kest eemaldatakse masinaga või märgmeetodil, mille käigus kohviube pestakse vees, kuni kleepuv viljaliha eemaldatakse kohviubadelt ja seejärel kuivatatakse. Rohelised kohvioad pannakse seejärel kottidesse ja saadetakse lõplikuks röstimisprotsessiks, et toota kohviuba, mida me kõik täna tarbime.